Nakskovspejderne deltog i Sydhav Division Vipporette 2018. Vipporetten er en sommerlejr som kun er hvert 10' år og afholdes i Sydhav Divisions regi. I år skulle der også fejres 100år jubilæum i Sydhav Division. Lejren blev afholdt på Ovstrup Spejdercenter som ligger ved Eskildstrup. Et nyt spejdercenter som skulle bestod sin prøve. Vi havde en super god lejr i rigtigt fint vejr og uden uheld.

Der var mange aktiviteter der blev afprøvet, og ikke mindst Sydhav Division jubilæumsdag, som blev fejret med et stort byløb i Nykøbing F. Der var 55 forskellige poster som spejderne kunne prøve efter hvad de ønskede. Der var også fælles kagespisningpå torvet i Nykøbing F. Om aftenen var der fælles spisning med alle deltagerne. Der blev spist pattegris. Dagen sluttede af med et fælles lejrbål.

Denne Vipporetten var lidt speciel, da der var afbrænding forbud i hele området, men Ovstrup Spejdercenter havde fået en speciel tilladelse til bål, dog med meget skærpede regler med for afbrænding. Det lykkedes rigtigt fint. En spejderlejr uden bål, nej hva?
Under lejren var vi også på hike, hvor vi bl.a. besøgte Krokodille Zoo undervejs. Vi var 39 spejdere og ledere fra Nakskovspejderne på lejren. En stor tak til Heidi som stod for vores madindkøb, madudlevering osv.

Se alle billederne ( der er mange ca. 500 stk.) sammen med din spejder.
Billederne er delt op i tre gallerier, da der er blevet tage billeder med både kameraer og telefoner.
Tak for en god lejr.