Mikro og Trop har i 2019 været på sommerlejr, på Sydfyn ved Vejstrup Ådal hos Pionererne.

Vi prøvede at lave lerperler, som vi brændte, når de havde tørret i nogle dage over bål.

Malermesterklat var også i gang med stoftryk og naturmaterialer på stofposer. Det var hyggeligt at sidde med det.

Troppen tog også på hike. Turen gik til Gudme, hvor der lige var frokost ude ved Broholm Slot. Der var en shelter, som troppen overnattede i. Pionererne har nemlig 2 hytter med sheltere, hvor mikroerne kom og lave aftensmad til dem. Efterfølgende underholdt nogle fra troppen mikroerne.

Troppen lavede også overdækning til spisebordet, så vi ikke blev våde, hvis det blev regnvejr, men vi var meget heldige vejret. Det regnede nemlig kun de første 2 timer ved ankomsten.

Vi var på 2 ture i området. Den ene gik til Naturama i Svendborg. Det er et naturhistorisk museum. Bagefter var vi en smuttur ind i gågaden, hvor vi fandt en isbutik, så der fik spejderne en stor softice eller en gammeldags is. Den anden tur gik til Odense Zoo, hvor vi gik og hyggede os. Der var sørme også en isbutik, så vi blev enige om, at vi måtte se, om de også havde nogle gode is. Det var der, og de var store.

Vi må jo ikke glemme, at på vej hjem stod den også på is ombord på færgen.

Vel hjemme glædede vi os over, at der ikke havde været nogle store uheld undervejs på turen og alle syntes, at det havde været en rigtig sjov og hyggelig sommerlejr.